Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 35 13 80 80

Send os en e-mail
Salgs- og leveringsbetingelser

Om WOODTOY ApS

Vores produkter er af høj kvalitet og er lavet af stof og gummitræ. Hos Woodtoy er vi miljøbevidste, og derfor er vores produkter lavet med stort hensyn til miljøet.

Vores største leverandør Wonderworld bruger gummitræer, der er 25 år gamle til produkterne. For hvert træ, der bliver fældet til at lave legetøj, sørger Wonderworld for, at der bliver plantet et nyt og plantageejeren planter også et træ. Så for hvert træ, der fældes, plantes to træer.

Farven på Color Of Nature legetøjet er malet med naturlige, der blandt andet er udvundet af gulerødder og spinat.

Legetøj

Vores legetøj er lavet, så der åbnes mulighed for at lære en masse om farver, former, lyde og meget andet. Børn lærer igennem leg og vores produkter giver rig mulighed for denne læring. Sproget, relationer, motorikken, koncentrationen og sanserne er blandt andet nogle af de kompetencer, der bliver udviklet. Leg, læring, aktivitet, kreativitet og miljøhensyn er kendetegnet for vores produkter.

Awards

Det er ikke kun Woodtoy, der mener, at de produkter, vi sælger, er fantastiske. Som det kan ses herunder har, Wonderworlds produkter vundet flere priser rundt om i verden. Disse priser er også en af grundene til, at vi har valgt at samarbejde med Wonderworld.

    

 

Video

På nedenstående link til YouTube giver Wonderworld en præsentation af deres produktion og deres miljøhensyn;
http://www.youtube.com/watch?v=7i7kr0oBvsI