Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 35 13 80 80

Send os en e-mail
Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

WOODTOY ApS
Mariendalsvej 22
8800 Viborg
Mobil: 22 16 38 12
CVR-nr: 30 35 38 97
Tel: 35 13 80 80
jr@woodtoy.dk

Betaling
Hos Woodtoy har du to betalingsmuligheder:

Kreditkort: Vi modtager betaling med Visa kort og Master Card m.fl. Beløbet trækkes først når varen afsendes.

Bankoverførsel: Hvis du vælger at benytte dig af bankoverførsel, skal du overføre pengene til Andelskassen, Reg. Nr. 5979 og kontonummer 0004006789. I kommentarfeltet skal du angive ordrenummeret.
Når vi har registreret din indbetaling, sender vi varen til dig.

Forsendelsesomkostninger
Vi sender ordren til dig med GLS, hvilket koster 49 kroner. Der er fri fragt, hvis du handler over 1000 kr.

For B2B kunder er fragtfri over 3000 kr. + moms. Fragten beregnes ud fra faktiske omkostninger hos Danske Fragtmænd eller GLS og tillægges den endelige faktura.

Levering
Vi leverer 1 - 2 hverdage efter dit køb. 

Når vi sender din pakke, sender vi samtidig en mail til dig med trackingnummeret.
Fortrydelsesret
Fortryder du dit køb, skal du kontakte os via mail mail@woodtoy.dk senest 14 dage efter, du har modtaget din pakke. I mailen skal du gøre det tydeligt, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen uden, at du har givet os tydeligt besked om dette og vi har indgået en aftale.

Returnering
Din ordre skal sendes tilbage til os senest 14 dage efter, du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde købet. Det er dig, der har udgiften ved returnering af varen.
Vær opmærksom på, at det er dit ansvar, at varen er pakket forsvarligt ind, og at du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for dennes levering.

Returvaren skal sendes til:
WOODTOY ApS
Mariendalsvej 22
8800 Viborg

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Ved forudgående aftale kan du også fortryde købet ved personligt at aflevere varen på ovenstående adresse.
Vær opmærksom på, at vi ikke modtager returvarer pr. efterkrav.
Det er altid prisen på betalingstidspunktet, der er gældende for ordren.

Varens stand, når du sender den tilbage
Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand, som du modtog den. Det vil sige, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du køber den i en fysisk butik. Hvis varens værdi er forringet ved anden håndtering end der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og funktion, er det dig, der hæfter for dette.

Har du prøvet varen udover det, der er beskrevet ovenfor, anser vi den for brugt, hvilket betyder, at du kun får en del eller intet af købsbeløbet tilbage, alt afhængigt af varens oprindelige værdi. Vær opmærksom på, at emballagen ofte har en stor betydning for varens gensalgsværdi, så pas godt på ikke at skade eller forringe emballagen.
Du får altså kun hele købsbeløbet retur, når vi modtager varen i samme stand, som du modtog den.

Tilbagebetaling
Du får naturligvis pengene tilbage, hvis du har fortrudt dit køb. Ved en værdiforringelse, som du hæfter for, trækker vi denne fra købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi de betalinger, vi har modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet. Vær opmærksom på, at du betaler for portoen, når du returnerer varen til os. Vi betaler dig tilbage med samme betalingsmiddel, som du har benyttet dig af ved købet af den oprindelige transaktion.
Vi kan holde tilbagebetalingen tilbage, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Det er altid prisen på bestillingstidspunktet, der er gældende.

Reklamation
Hos Woodtoy.dk har du naturligvis ifølge købeloven en reklamationsret på 24 måneder. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved almindeligt brug af varen, skal du kontakte os hurtigst muligt. Ved slitage eller forkert brug af varen gælder reklamationsretten ikke.

Hvis reklamationen er berettiget, kan du, alt afhængigt af den konkrete situation, få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen. Vi vil oftest i samråd med dig finde en løsning, som du bliver tilfreds med.
Det er altid prisen på bestillingstidspunktet, der er gældende.

Sådan skal du gøre
1. Kontakt os hurtigst muligt på mail med beskrivelse af reklamationen, når du har opdaget fejlen ved varen. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at sende pakken retur.

2. Hvis det er nødvendigt at returnere varen skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og henvise til vores e-mailkorrespondance eller vedlægge den. Inden du sender varen, sender vi en returlabel til dig.

3. Send varen til:
WOODTOY ApS
Mariendalsvej 22
8800 Viborg

4. Gem din postkvittering som dokumentation på, at varen er sendt retur.

5. Husk at sende varen i forsvarlig emballage.

Personlige oplysninger
Woodtoy bruger kun dine personlige oplysninger rent administrativt. Vi sælger ikke eller videregiver dine personlige oplysninger til tredjemand.
Vi har brug for dit navn, adresse og e-mailadresse for, at vi kan gennemføre handlen med dig. Samtidig er det vigtigt med disse oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der mod forventning opstår problemer med ordren.
Dine oplysninger opbevares hos os i fem år, som bogføringsloven foreskriver, hvorefter de slettes. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelser mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer og tastefejl.

Handelsbetingelserne er opdateret juni 2017