Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 35 13 80 80

Send os en e-mail
Salgs- og leveringsbetingelser

Alle Woodtoys leverandører gør meget ud af børns oplevelser i forbindelse med legen. Det betyder at under udarbejdelsen af vores produkter, hele vejen. Når designerteamet har fået en idé, bliver den fremstillet i ganske få eksemplarer og vist til børn. Deres reaktion på legetøjet afgør, om der skal arbejdes videre med idéen eller om de kreative hoveder skal tilbage til tegnebrættet.

For os er det vigtigt, at legetøjet er lavet, så det kan holde til at blive leget med og sikkerheden er i orden.Alle Woodtoys produkter er selvfølgelig CE mærket, hvilket betyder, at samtlige produkter har gennemgået og opnået godkendelse i tre forskellige test, som kaldes EN 71 standarder. Disse test bliver lavet for at opnå en sikkerhed for, at legetøjet ikke er til fare for de børn, som leger med det.

Brudstyrke

Her bliver hver enkelt stykke legetøj "tabt" fra forskellige højder for at sikre, at der ved brud ikke opstår splinter og skarpe kanter, der kan være farlige for børn. Det betyder ikke, at legetøjet ikke kan gå i stykker ved at smide med det.

Brandbarhed

Her bliver legetøjet testet for brandhastighed, så børn kan nå at slippe legetøjet og komme lidt væk, inden det hele futter af i hænderne. Det betyder ikke, at legetøjet ikke kan brænde.

Kemisk test

Her bliver hvert enkelt delelement i legetøjet testet for alle de kemiske stoffer, der ikke må optræde i legetøj i dag. Det vil sige, at alt lim, maling, søm, skruer, og hvad man ellers kan komme i tanke om, er testet for ftalater og andet kemi. Når alle deleelementer er testet og godkendt, bliver det endelige produkt også godkendt.