Most popular items

New items

reduced items

Om Woodtoy


I julen 2006/2007 begyndte planerne med at etablere Woodtoy Aps at tage form. Min kammerat Nikolaj og jeg havde idéerne om at lave en webshop med salg af legetøj til private og institutioner. Vi tog til legetøjsmessen Nürnberg for at blive inspireret til varer til shoppen. Da vi så gyngelarven ligge og smile til os, var det kærlighed ved første blik. Med kombinationen af gummitræ, stof og dets glade og kærlige smil, lignede den ikke noget, vi havde set før. Vi blev nysgerrige for at se flere af Wonderworlds produkter og det viste sig, at de var spækket med lækre varer lige efter vores smag. Vi var på udkig efter trælegetøj, der stimulerer børnenes nysgerrighed, udvikling og læring. Børn lærer igennem leg og de produkter, vi ledte efter, skulle stimulere sproget, relationer, motorikken, koncentrationen og sanserne. De egenskaber fandt vi i legetøjet fra Wonderworld.

Wonderworlds produkter er af høj kvalitet og er lavet af stof og gummitræ. Hensynet til miljøet er vigtig for os, og derfor er valget af produkterne fra Wonderworld, der er vores største leverandør, et godt valg. De bruger gummitræer, der er 25 år gamle til udarbejdelse af produkterne. For hvert træ, der bliver fældet til at lave legetøjet, sørger Wonderworld for, at der bliver plantet et nyt træ og samtidig planter plantageejeren også et træ. For hvert træ der fældes, plantes et nyt. Farven på produktserien ”color from nature” er malet med naturlige farver, der er udvundet fra blandt andet gulerødder og spinat.

Efter kort tids samarbejde med Wonderworld fandt vi ud af, at de var på udkig efter en distributør til det danske marked. Ret hurtigt blev vi enige om, at den chance måtte vi tage. Derfor tog vi til Thailand for at se fabrikken og produktionen. Vi var dybt imponeret over forholdene derude og derefter blev et godt samarbejde grundlagt og siden da har Wonderworld været grundstenen i Woodtoys sortiment.

Efter et års tid trådte Nikolaj ud af Woodtoy ApS, da han ikke kunne afse tiden til at drive virksomheden. Siden da har jeg selv drevet firmaet.

For mig er den tætte kontakt til kunderne vigtig, og derfor er Woodtoy stadig et lille firma, så jeg kan give jer den bedste service.

Jeg glæder mig til at handle med dig.